Retur og reklamasjon

Det er 2 års garanti på våre produkter. Dette gjelder ikke slitasjeskader. På racketer er det reklamasjon dersom den er brukket i skaft eller håndtak. Det er ikke reklamasjon dersom den er knekt i rammen/hodet.  Vi må imidlertid få tilsendt racketen slik at vi kan sende den videre til vår leverandør. MERK AT STRENGENE MÅ IKKE KLIPPES UT. Kontakt oss slik at vi kan sende deg en returporto etikett.

En racket knekker i 98% av tilfellene på grunn av:
* man slår borti ting; eks gulv, nettstolper eller makker
* man har kastet racketen eks. kan det være nok å kaste den til motsatt banehalvdel når man bytter sett
* man har ikke festet racketen korrekt i strengemaskinen (for hardt, for løst)
* man strenger ujevnt så trykket i rammen blir forskjellig
* man bruker feil stengemaskin (skal være 6 punkts) og eller feil verktøy. Vær forsiktig med bruk av syl. Ikke bruk knytefunksjon på elektronisk apparat. den strammer for hardt og det er helt unødvendig på disse hjelpestrengene i toppen.
* man har strenget racketen for hardt (sjekk maks anbefaling for racketen. Det er ikke sånn at hardt strenget racketer er de beste. Ofte får man vondt i armen og mister feelingen.
* man skal ikke spille med racketer som kommer rett fra bilen en kald vinterdag.
* generelt misbruk (vi ser både lek og fekting med racketer)

Ved kjøp av racket anbefaler vi at du tar kontakt med oss for råd og veiledning. Har du likevel kjøpt en racket du føler ikke ”spiller på lag med deg”, så ber vi deg ta kontakt med oss på kontakt@sportmodern.no
For oss er det alfa og omega at du blir fornøyd!

Dersom du ønsker å bytte vare eller størrelse må du selv betale porto.

Tilbake til butikken