Levering

Leveransetid

Vi har inngått en henteavtale med posten som innebærer at de henter pakkene hos meg mellom kl.13-14 hver dag. Dette tidspunktet kan jeg ikke endre , det har med hvor jeg ligger på ruten deres. Det betyr at dersom dere skal være sikker på at varene sendes samme dag, forutsatt at jeg har dem på lager, så bør dere sende ordren i god tid før det. Ved krisepakker tar jeg selvfølgelig kjøreturen på posten før kl.16. Du bør ha den i hende innen 3-7 dager etter hvor i landet du bor. Oppgir du mobilnummer på bestillingen, skal du få en sms varsling når pakken har ankommet ditt nærmeste postkontor. Kontakt oss på kontakt@sportmodern.no hvis du ikke har mottatt varen etter 1 uke.
Dersom vi må bestille varen gir vi deg beskjed – det gir ca. 1 uke ekstra leveringstid.
Vi gjør oppmerksom på at grunnet mye salg utenom nettsiden også , så kan det hende at «lagerstatus» ikke alltid stemmer. Vi gir i så tilfelle beskjed til kunden.

Sko

Dersom du er usikker på hvilken størrelse du trenger, så kan vi sende deg 2-3 par til prøving. Vi betaler returporto. Returen må være pakket så liten som mulig for å unngå unødvendig ekstra porto. Dette vil i tilfelle bli belastet kunden.

Uavhentet pakke

Når pakken ankommer ditt nærmeste postkontor, blir den liggende der i 2 uker. Dersom den ikke hentes innen fristen, blir pakken returnert til oss. For alle varer som ikke blir hentet, blir porto begge veier belastet kunden.

Skader på pakke

Hent ikke ut en skadet pakke! Oppdager du skader på pakken når du har hentet den, skal du straks gi beskjed til postkontoret.

Feilsendte varer

Kontakt oss på kontakt@sportmodern.no eller mobil 90785780 (Susan). Vi betaler returporto på eventuelle feilsendte varer og vi sender deg varer som mangler portofritt.
Ved retur, husk å oppgi navn, fakturanummer og beskrivelse av hva som er feil.

Ordrebekreftelse

Når vi har mottatt bestillingen din, får du en ordrebekreftelse på e-post. Det kan være lurt å se over den, at du har bestilt det du faktisk hadde tenkt til. Har du noen spørsmål, ber vi deg ta kontakt på kontakt@sportmodern.no . Husk at vi er raske med å pakke våre ordre, så hvis du ønsker å gjøre endringer på bestillingen din må du gi beskjed umiddelbart.

Tilbake til butikken